.

.

Ke1Clo 1 adet Göz Farı Kalem Eyeliner Göz Farı Kalem, Uzun Ömürlü Pürüzsüz Göz Farı Sopa Göz Farı Kalem Eyeliner Göz

Ke1Clo 1 adet Göz Farı Kalem Eyeliner Göz Farı Kalem, Uzun Ömürlü Pürüzsüz Göz Farı Sopa Göz Farı Kalem Eyeliner Göz

₺ 2.33

kullanılabilirlik
mevcut

【Glitter Göz Farı Kalemi】 Pırıltılı ve metalik efektli göz farı kalemi dahil 12 farklı renk, sadece göz bölgesine uygulayın, birçok rengi deneyebilirsiniz. 【Yüksek Renk Oluşturma】 Yüksek renk oluşturma, uygulaması ve renklendirmesi kolay, doğal rahat ve kremsi doku, pürüzsüz ve bükülebilir, su geçirmez ve geçirmez (sürtünmeden), solmayan, eşit renk, yoğun renklendirme tüm gün sürer. 【Makyaj sürenizden tasarruf edin】 Göz altı halkalarını tahriş etmeden ve uzun süre kalıcı renk vermeden geniş bir alana yumuşak ve hızlı uygulama için kalınlaştırıcı göz farı kalemi.Taşınabilir göz farı kalemi, açık havada kolayca makyaj yapmanızı ve rötuş yapmanızı sağlar. 【Yaygın Kullanım】 Profesyonel dumanlı göz makyajı, gündelik makyaj, ofis makyajı, maskeli balo partisi, makyaj gösterisi için mükemmel 12 farklı renk.Bu arkadaşlarınız, kız arkadaşlarınız, kadın aile üyeleriniz için mükemmel bir hediye olacaktır. 【Yumuşak Kremsi Doku】 Bu yüksek pigmentasyonlu kremsi göz farı kalemi, pürüzsüz bir şekilde kayan ve ipek gibi karışan bir kremaya sahiptir, bu ışıltılı göz farı , göze batmayan bir ışıltıyla şekillendirmek, gölgelemek ve tanımlamak için mükemmeldir, sizi daha genç göstermek için doğal makyajınızı örtün!.
❤ ️ Açıklama
❤ ️ 【Glitter Göz Farı Kalemi】 Pırıltılı ve metalik efektli göz farı kalemi dahil 12 farklı renk, sadece göz bölgesine uygulayın, birçok rengi deneyebilirsiniz.
❤ ️ 【Yüksek Renk Oluşturma】Yüksek renk oluşturma, uygulaması ve renklendirmesi kolay, doğal rahat ve kremsi doku, pürüzsüz ve bükülebilir, su geçirmez ve geçirmez (sürtünmeden), solmayan, eşit renk, yoğun renklendirme tüm gün sürer.
❤ ️ 【Makyaj sürenizden tasarruf edin】 Göz altı halkalarını tahriş etmeden ve uzun süre kalıcı renk vermeden geniş bir alana yumuşak ve hızlı uygulama için kalınlaştırıcı göz farı kalemi.Taşınabilir göz farı kalemi, açık havada kolayca makyaj yapmanızı ve rötuş yapmanızı sağlar.
❤ ️ 【Yaygın Kullanım】 Profesyonel dumanlı göz makyajı, gündelik makyaj, ofis makyajı, maskeli balo partisi, makyaj gösterisi için mükemmel 12 farklı renk.Bu arkadaşlarınız, kız arkadaşlarınız, kadın aile üyeleriniz için mükemmel bir hediye olacaktır.
❤ ️ 【Yumuşak Kremsi Doku】 Bu yüksek pigmentasyonlu kremsi göz farı kalemi, pürüzsüz bir şekilde kayan ve ipek gibi karışan bir kremaya sahiptir, bu ışıltılı göz farı , göze batmayan bir ışıltıyla şekillendirmek, gölgelemek ve tanımlamak için mükemmeldir, sizi daha genç göstermek için doğal makyajınızı örtün!
❤️
❤️ Paket Şunlardır :
❤️
❤ ️ 1 adet göz farı kalemi.

Gözlük

Ayrıca bu ürün ile satın alırlar.