.

.

Anahtarlar, Giysiler, Paltolar, Bornozlar, Çantalar, Havlular için Baoblaze Karşılama Dekoratif Askıları

Anahtarlar, Giysiler, Paltolar, Bornozlar, Çantalar, Havlular için Baoblaze Karşılama Dekoratif Askıları

₺ 0.33

kullanılabilirlik
mevcut

ve yüksek kalite.Çok fazla yerden tasarruf etmek için mükemmel duvar rafı.Anahtarları, kıyafetleri, paltoları, bornozları, çantaları, havluları asmak için kullanılabilir.Basit ve modern tasarım, yaratıcı dekorasyon.Kolay ve hızlı onarım veya kurulum.ve yüksek kalite.Çok fazla yerden tasarruf etmek için mükemmel duvar rafı.Anahtarları, kıyafetleri, paltoları, bornozları, çantaları, havluları asmak için kullanılabilir.Basit ve modern tasarım, yaratıcı dekorasyon.Kolay ve hızlı onarım veya kurulum.Açıklama : - ve yüksek kalite. - Çok yer kazanmak için mükemmel duvar rafı . - Anahtarları, kıyafetleri, paltoları, bornozları, çantaları, havluları asmak için kullanılabilir. - Basit ve modern tasarım, yaratıcı dekorasyon. - Kolay ve hızlı onarım veya kurulum.Şartname : - Boyut : yaklaşık. 47 10 cm / 18 .50x5. 91x3. 94 inç - Malzeme : - Renk : Beyazpaket içerir : 1 adet ahşap Çukurnot : Yukarıdaki ölçüldüğünden , aldığınız gerçek öğenin biraz farklı olması gerekir.Bu arada, lütfen aydınlatma efektleri, parlaklık /kontrast ayarları vb. Nedeniyle, resimlerin gerçek öğesinde küçük farklılıklar olabilir.Çevrimiçi mal satma konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahibiz, müşterilere en iyi ürün ve hizmeti sunmaya odaklanıyoruz.

Gözlük

- Size:
approx. 47 10 cm / 18.50 x 5.91 x 3.94 inch
- Material:
- Color:
white
Package Includes:
1 Piece Wooden Pothook:
Note:
Since above is measured , of the actual itemyou received coube be slightly different . Meanwhile,please be that due to lighting effects, brightness /contrast settings etc, there could slight differences the pictures actual item.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:
Ayrıca bu ürün ile satın alırlar.